Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes belém a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém a legjobb barátom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok, és mostanában a legjobb barátommal nagyon sokszor találkozunk. Nekem ez jól esik, mert éppen szerelmi csalódás miatt nagyon önutálós hangulatban vagyok. Vele is szórakozik egy csaj, szóval így kölcsönösen vigasztaltuk egymást. Összejártunk, beszélgettünk, filmet néztünk... 1x segítettem neki a házijában, hogy megháláljam a sok jót, amit velem csinált, mikor annyira kivoltam... És most azt hiszem szerelmes belém. Sőt nem hiszem, hanem tudom. Egy közös haverunkon keresztül kérdezte meg tőlem, hogy mi lenne ha járnánk. De én nem érzek így, és nem akarom ezt elrontani, olyan jól megvoltunk, ráadásul a másik srác miatt én még nem vagyok olyan kitűnően.... :(

2013. jan. 4. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mond neki hogy még nem vagy túl rajta.. az előzőn..
2013. jan. 4. 21:13
 2/11 anonim válasza:
0%
Agyá neki egy esélyt ! ha nemérzel iránta semitse akor is
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
De azért kihasználni jó szerencsétlent igaz?! Pff, tipikus nő... :(
 4/11 A kérdező kommentje:
De most én miért használom ki?
2013. jan. 4. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

"De most én miért használom ki?"

Érzelmileg!

Elárulok egy titkot neked! Mi pasik, ha kedves velünk egy csaj, már rögtön úgy vesszük, hogy van esélyünk többre is, szóval inkább szakíts meg vele minden kapcsolatot, de ne hitegesd!

2013. jan. 4. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
ő tudja h nem érzel iránta komolyat ?
2013. jan. 4. 21:24
 7/11 A kérdező kommentje:
De a barátom, és nekem mindig egy másik csajról mesélt... Hogy ő kell neki. Nem akarok vele megszakítani semmilyen kapcsolatot, mert a barátom...
2013. jan. 4. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

te nem használod ki, ez csak manapság divatos mondás a lúzerebb fiúk körében, hogy a "barátzónába" helyezted. De most komolyan, csak olyan fiúval lehet járni, akivel kezdettől megvan az a bizonyos plusz, az a szikra... És elvileg ő is profitált ebből, hiszen ő is kisírhatta magát neked. Teljesen normális hogy nem akarsz vele járni, ha olyan számodra mint egy testvér. csak éppen ezt egyes fiúk nem tudják elfogadni, és akkor kezdenek el téged ócsárolni. Ők se járnának valakivel sajnálatból, ha nem tetszik nekik. Ennyi. Ha nem működik a kémia, kár erőltetni egy kapcsolatot, mert úgyse fog működni, és a barátságnak is annyi lesz. :(

De csak ha ő hozná szóba, akkor mondd el neki amit érzel, semmi mellébeszéléssel, nyíltan. Viszont ha egy haveron keresztül megy a dolog, akkor egyelőre ne reagáld le, mert az ciki, legalább vegye a bátorságot ő maga.

2013. jan. 4. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
16%
8-as, lúzerségről csak a magad nevében beszélj, másokat, pláne látatlanba ne lúzerezzél le!...
2013. jan. 4. 21:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Sosem céloztam neki, hogy nekem ez több lenne... Mindig kizárólag barátok voltunk egymásnak, ez most jött elő neki...
2013. jan. 4. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!