Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem vagy a szex a fontosabb nektek?
1.Van szerelmed,de nem szexelhetsz vele.
2.Nincs szerelmed,de bármikor szexelhetsz bárkivel.
Kérlek rendes válaszokat írjatok!Előre is köszönöm!
Hát....inkább az első.
Kár hogy nincs 3.Van szerelmed és bármikor szexelhetsz vele. :D
Nálam nincs egyik a másik nélkül. De a szerelem sokkal-sokkal fontosabb. A legfontosabb!!!
22/F
ha van szerelmed miért ne szexelhetnél vele?Inkább vele szexszelj mint egy vadidegennel... a szex csak akkor fontos ha van kivel csináld egy párod akit igazán szerecc és ö is téged... azokat a lányokat akik mindenkivel lefexenek nem nézik jó szemmel de gondolom ezt te is tudod...
szóval higy nekem a szex csak akkor fontos ha van kivel.! ha nincs párod egyátalán nem fontos mert a szex a szerelem eggyik kifejezése...
Egyértelműen az első, a szerelem fontosabb, mint a szex. Habár az is igaz, hogy szex nélkül egy kapcsolat előbb utóbb véget ér, szerintem. Én sem bírnám szex nélkül :D
19/L
sajnálom, de nekem ez a két dolog teljesen összefügg.
számomra nincs szerelem szex nélkül, hiszen az egy alapvető szükséglet. (legalábbis nekem)
Ha választanom kell? Inkább a szerelem. Az számomra ezerszer fontosabb bárminél :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!