Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti örülnétek ennek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti örülnétek ennek az ajándéknak?

Figyelt kérdés

Barátomnak készítek pár fotót magamról és csinálok egy naptárt belőlük. Gondolok itt, tangás, félmeztelen, képekre. Ti örülnétek neki? :)

Egy baki van, nincs nyomtatom így muszáj lesz elvinnem egy üzletbe, hogy kinyomtassák nekem. Az eladó nem fog rám furán nézni? :D A másik meg, hogy így meztelen képet nem is nagyon tudok csinálni :\

2013. jan. 4. 20:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy a kérdés feltétele előtt vagy után mondtam el neki mit szeretnék? :D
2013. jan. 4. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Oké, várom, hogy lássalak. Honnan tudom majd, hogy melyik szutyok vagy te? :D
2013. jan. 4. 21:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Csak keress egy tökéletes alakú, gyönyörű arcú lányt, egy olyat, amilyen barátnőd neked sose lesz ;)
2013. jan. 4. 21:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen pont ilyen lányt keresek. De a kérdése is válaszolj, honnan tudom, hogy te melyik vagy a napiszaron? Lesz WC a háttérben, ugye? :)
2013. jan. 4. 21:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Áhh, szóval még nem találtad meg? További jó keresgélést :D Nem lesz wc, és megnyugtatlak, hogy nem leszek fent a napiszaron. Miért lennék?? az én barátom nem bunkó, mint te, hogy feltegyen, más meg úgysem fogja látni :D
2013. jan. 4. 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Fogadunk? :) Szerinted a napiszaron lévő több száz csaj közül hányan gondolták, hogy a pasijuk bunkó és úgyis felteszi?
2013. jan. 4. 21:54
 17/18 A kérdező kommentje:
Én nem többi ribanc lány vagyok és a barátom se többi bunkó fiú. Imádja a testem és engem is, csak kedveskedni szeretnék neki :) Gyűlölöm a sztereotípiákat, te meg egy irigy barom vagy. Attól, hogy nincs barátnőd és nem készít neked ilyen ajándékot, nem itt kell letölteni a feszültséget, menjél ki futni. A másik meg, hogy 4 éve ismerem 2 éve járunk, vannak már ilyen fotóim csak nem kinyomtatva, hogy tetőzzem még, az ő gépén vannak és egyik sincs fent a napiszaron, sem sehol. érdekel még valami? videónk is van ;) Ne magadból indulj ki kedves, nem minden pasi, olyan bunkó, mint te :D
2013. jan. 4. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nem tenném fel, és kívánom, hogy neked legyen igazad a te barátoddal kapcsolatban is. Csak próbáltam a realitásokra felhívni a figyelmed. Ha csak arra gondolsz mennyi csúnya válás van, és ők is úgy indultak neki, hogy holtodiglan-holtomiglan.
2013. jan. 4. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!