Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feldugtam egy tollat a ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feldugtam egy tollat a . -omba és most nem jön ki orvoshoz nem a szeretnék menni de kiszedni se tudom . Egy táborban vagyok de a szüleimet se szeretném felhivnimit csinaljak?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 17:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az lehetetlen. Hogy a fenébe tudna eltűnni??? Azért egy toll elég hosszú.
2013. jan. 4. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:

istenem...akkor nyelvtanilag te is toppon vagy...

egyszerű, nyúlj fel magadnak és szedd ki. illetve a hüvellyel lehet olyan izomgyakorlatot végezni, hogy kijöjjön.

A kukiból érdekesebb lett volna, meg nehezebb ,de így nem értem ,hogy hogy nem tudod.

két ujjal vagy csipesszel vagy bármivel nyúlj fel, és húzd ki. Ha terpeszben leguggolsz úgy könnyebb

2013. jan. 4. 17:17
 13/20 A.Romanov ***** válasza:
Kérj meg valakit hogy szedje ki, elég ronda fertőzést kaphatsz ettől. Okos vagy, gratulálok.
2013. jan. 4. 17:20
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Hagy a p.csába. Elfertőződik, aztán egy hülyével kevesebb. :)
2013. jan. 4. 17:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem még mindig nem tiszta, az orrába dugta? omba? mi az? Kinek van ombája, nőnek vagy férfinek?
2013. jan. 4. 19:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Az irrigátor vége mikor fent maradt, akkor mintha szülnél, úgy nyomtam, és a végén elérte az ujjam. Már akartam a pasim hívni, hogy jöjjön szedje ki, de sikerült kinyomni. Még nem szültem pedig.
2013. jan. 4. 19:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Majd én kiveszem neked, ha a közelben táborozol.
2013. jan. 4. 20:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne bántsátok már, segítséget kért és szerintem teljesen egyértelmű, hogy hova, egyébként is megmondta! Próbálj meg nyomni, mint mikor pisilsz vagy...valóban a szüléshez lehet hasonlítani....terpeszben, úgy tud kijönni a legkönynebben...meg még azon gondolkodtam, hogy ha valahogy orgazmust elérsz...akkor az összeszűküléstől esetleg a hüvely kitolja! Vagy próbálj meg valahogyan fölnyúlni. Ha nem sikerül valóban orvos kell :( ! Majd írd meg mitörtént...még esetleg gondolkodom más megoldáson!
2013. jan. 4. 20:41
 19/20 anonim ***** válasza:
esetleg próbálj megnyugodni, lazíts,simogasd a puncid, ha eléggé benedvesedett, akkor talán kicsúszik, vagy te be tudsz nyúlni érte...
2013. jan. 5. 00:32
 20/20 anonim ***** válasza:
b+ szerencsétlen xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. febr. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!