Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet viszonylag olcsó szexi fehérneműt kapni? Mondjuk ami egy 1000esből kijön? Egy csodálatos éjszakával akarom meglepni a párom és ahhoz kellene.
Még valami: hogy tudnám ugy lázba hozni (amig nincs rajtam a fehérnemű) hogy aznap éjjel biztosan legyen szex?
Csak mert éjfélig dolgozik és ott tudnék vele az éjszaka előtt pár percre találkozni. Szóval mit tegyek h mire végez a munkával biztosan csak engem akarjon és ne legyen fáradt és kifogása sem?
kínaiban vannak, szépek
írj neki egy sms-t amiben közlöd vele hogy otthon várod egyszál új szexi fehérneműben
turiban vettem kb 100forintért harisnyaratót...(boltban 2-3000alatt még nem láttam)...ahhoz neccharisnya párszázforint,és kész is...
vedd fel,és csinálj magadrol fényképet,küldd el sms-ben...
nekem párom volt már h emiatt jött el hamarabb meloból:D
22/L
a Lehel piacon vettem két franciabugyit 1000 Ft-ért..
a bugyik,tangák darabja 500 forint..és szééépek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!