Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kellene, fontos!?
Figyelt kérdés
Nem tudok túllépni a szerelmemen. Nekem ő nem csak egy a sok közül, hanem vele képzeltem el az életem. Mondhatni lehetetlen, hogy együtt legyünk. Nem tudnék mást így szeretni. Nem bírom tovább.... Szeretnék barátot, de nem csak valakit, hogy legyen, hanem akit tényleg szeretek. Esély sincs rá, hogy ilyet találjak akivel minden jó lenne, viszonozná is. Egyszerűen semmit nem ér a szeretet, szerelem, automatikus következménye, hogy elbuknak. Senki nincs aki segítene vagy akihez fordulhatnék, holnap vizsgáznom kellene és semmit nem tanultam. Néha bánom, hogy nem haltam meg amikor begyógyszereztem magam. Semmi keresnivalóm a világban ha nem lehet mellettem valaki akivel szeretjük egymást és együtt akarjuk leélni az életünket és nem csak azért lennénk együtt mert nincs más. Időnként nyugtatót szedek, sokkal jobb utána, de nem élehetek azon életem végéig. Nem lenne elég még az orrom alá is dörgölik, hogy mással szexel, vagy éppen alakul kapcsolata. Szeretnék tovább lépni, de ehhez az kellene, hogy legyen valaki aki elfeledteti. Lehet be se megyek vizsgára...
Szerintem először magaddal kéne "rendbe jönnöd" aztán/közben szerezni egy barátot,de a régit ne csak próbáld elfelejteni hanem akard is elfelejteni.
2013. jan. 4. 04:26
12/17 A kérdező kommentje:
Nem irányíthatom mikor szeressek mást jobban, mint őt.... Magamat rendbe tenni egy élet is kevés... mindenki csak akkor ismerkedne amikor rendben van a lelke hát elég sok magányos ember mászkálna...
Lefekszem pihenni.
2013. jan. 4. 04:32
13/17 anonim válasza:
Ez igaz,de akkor is próbálj meg kicsit másra összpontosítani,és sok sikert hozzá:)
2013. jan. 4. 04:46
14/17 A kérdező kommentje:
De nem tudok most mára figyelni. Annyira kellene pár bogyó, de nem találok. Nem tudok lenyugodni. Élnem sincsen miért.
2013. jan. 4. 05:00
15/17 anonim válasza:
Ne egy pasi miatt akarj már ilyet tenni,lesz még úgyis másik,de ne az elsőbe képzelj bele örök együttlétet.
A gyógyszerekkel meg már most bajod van,mert mindig csak azt mondogatod magadban,hogy "most ettől jobb lesz",pedig csak az első jó onnan már csak hanyatlás jön.
Az egy dolog,hogy azt mondod,hogy majd más lesz próbálj meg csak egy kicsit tenni érte.
2013. jan. 4. 06:07
16/17 anonim válasza:
Nézd, ha összejösz valakivel, csak azért, hogy felejts, nem lesz jó egyikőtöknek se.
A nagy szerelmeken, csak az idő segít. Amikor elvesztettem a "nagy Ő-met" én is azt éreztem, hogy bárcsak meghalnék, de aztán eltelt sok idő és jobb lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!