Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, tetszik nektek ez a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tetszik nektek ez a nő?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla? Milyennek tűnik a kisugárzása így videón keresztül? Hány évesnek gondolnátok?

Az alábbi linken a 3. oldalon található a videó, a 2012. 02. 28-ai dátumút kellene nézni, 3:10től láthatjátok, egész alakos felvétel pedig 20:10től van. Köszönöm, ha veszed a fáradtságot, és megnézed, fontos lenne nekem!

[link]

[link]

2013. jan. 3. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Aha, értem. Sajnálom! Én most mobilon vagyok, így a videót nem tudom megnézni, nincs róla google kép?
2013. jan. 4. 00:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem google, de viszonylag friss, karácsonyi:

[link]

2013. jan. 4. 00:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Csinos, kedves nonek tunik.

Az onertekeleset pedig nem szabadna tulsagosan fuggove tennie egy masik szemelytol.

Persze borzaszto erzes, ha olyanok bantjak meg az embert, akikhez ragaszkodik, vagy akiket szeret, de valahogy ezeket a serelmeket is muszaj feldolgozni, sot, adott esetben akar meglatni benne azokat a lehetosegeket, amik eppen a sajat szemelyisegunk epuleset, megerosodeset szolgalhatjak!

2013. jan. 4. 01:03
 14/15 anonim ***** válasza:
A képen nem tetszik, bocs! A félórás videón meg hadd ne keressem már ki!
2013. jan. 4. 23:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Kb. 3 percnyit kellett volna beletekerni a youtube videóba, de mindegy, köszi azért neked is.
2013. jan. 5. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!