Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már pár hete ilyen fehér sűrű folyadék van a bugyimon! 11 éves vagyok lassan 12! van tippetek vagy tanácsotok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 22:16
1/8 anonim válasza:
fiu vagyok,de szerintem fehérfolyás,
2/8 Bino válasza:
Fehérfolyásod van. Semmi baj, viszont lehet ,hogy hamarosan megfog jönni :s
3/8 anonim válasza:
Szia!
Semmi baj, meg fog jönni a menstruációd. A legelső előtt ez teljesen természetes.
Azonban ha furcsa szaga van, vagy fáj, akkor menj orvoshoz, mert könnyen lehet, hogy valamiféle fertőzés, amit akár strandon, akár az iskolában összeszedhettél.
4/8 A kérdező kommentje:
az egyik barátnőmnek már 1 éve időszakosan van ilyenje és még nem jött meg neki
2013. jan. 3. 22:21
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket !
2013. jan. 3. 22:24
6/8 anonim válasza:
A barátnőd esete is teljesen normális.
7/8 A kérdező kommentje:
amúgy mi az a fehèr folyas
2013. jan. 3. 22:33
8/8 anonim válasza:
Fehéres színű váladék.
A pubertás után, beállt menstruációs ciklusnál utalhat fertőzésre, immungyengeségre, peteérésre, de nem feltétlenül kóros folyamat.
Akkor van gond, ha fáj, mondjuk szúr, vagy csíp, vagy büdös.
Viszont ebben a menstruáció előtti időszakban ez törvényszerű, teljesen normális folyamat, így szokott ez lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!