Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szilveszterkor megcsaltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszterkor megcsaltam a barátnőmet . Nagyon bevoltam rúgva tudom ez nem mentség de igy volt! De ő nem tud róla nem emrtem neki elmondani azóta sem. De engem nagyon roszul érint olyan furcsa nekem vele lenni.!?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Itt valaki azt írta, ha utólag tudná meg ezt a megcsalást 'világháborút' rendezne viszont ezzel már így ő sem érne el vele semmit, ha már megtörtént az a dolog onnantól kezdve már csak a megcsaló lelkiismeretén múlik sajnos már akkor nem tehet semmit, tehát nem érdemes már utólag ezzel traktálni azt, aki megcsalta. Manapság sajnos a párok nem bízhatnak meg egymásban 100 százalékig, és ezek régebben sem voltak másképpen. Úgyhogy aki ezen utólag " világháborút" akar rendezni, akkor hajrá senki nem tiltja meg senki, amíg valami törvénytelent nem tesz. Itt viszont azt látom, hogy a megcsalt fél nevelni akarja a megcsalót viszont nem az anyja, nevelője. Ellene vagyok a megcsalásnak, de ami megtörtént azon már nem lehet változtatni lehet jelenetet rendezni zargatni a másikat, de kár eröltetni.

Elnézést az utolsótól, ne vegye magára.! F.

2018. ápr. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!