Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az a fogalom ismerkedésben, hogy, , késő"?
Figyelt kérdés
24, sőt hónapok múlva 25 éves férfi vagyok tapasztalat nélkül, és úgy érzem, hogy teljesen elkéstem már a csajozással/nőzéssel...2013. jan. 3. 18:41
11/20 anonim válasza:
nem hiszem hogy a lányok kapnának a 25 éves 0 tapasztalatu férfiakért. szerintem neki kell erőt vennie magán és nekiindulni az egésznek.
12/20 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy hiába, mert nem jut már nekem senki a pár millió nőből.
2013. jan. 3. 19:01
14/20 A kérdező kommentje:
Van okom nyávogni, ha már egy nő sem adna esélyt a bizonyításra. Kb. egytől egyig mindegyiknek az az elvárása, hogy az illetőnek legyen meg minimum 1-2 nő az életében.
2013. jan. 3. 19:08
16/20 anonim válasza:
És ne tessék általánosítani, mert ez nagyon nem igaz.
17/20 A kérdező kommentje:
Akármennyire szégyen is, csak prostituált segíthet rajtam, senki más. Egyszerűen nem létezik itt magyarhonban egyetlen olyan nő, aki elnézné a szüzességemet.
2013. jan. 3. 22:55
18/20 anonim válasza:
Ha úgy állsz hozzá, hogy egy kétlábon járó szüzesség vagy, akinek semmi más tulajdonsága nincs, akkor nem is lesz olyan nő!
19/20 A kérdező kommentje:
Lesz? Na most derült ki, hogy nem is létezik.
Egyszerűen a szüzesség az egyik legfontosabb tényező a mai nőknél. :(
2013. jan. 3. 23:21
20/20 anonim válasza:
Nem jó a hozzáállásod! Változtatnod kell rajta, és az önbizalmadat is helyre kell tenni. Ha nem megy egyedül keress valakit, aki segít. Mert szerintem ez nem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!