Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket zavar ha egy punci kicsit husis?

Figyelt kérdés
170centi vagyok 60kilóval.tudom.elég dagi.szemérem dombom olyan magas,nem a husitol.es..olyan ciki:( titeket ez zavar?:((((
2013. jan. 2. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ohm... na, akkor most elobb nehany dolog:

1-ez nem egy tusuly. egyaltalan

2-beszaras, hogy az ID d is husi. Tenyleg ennyire zavar, vagy csak ropke veletlen? :p

3-azt mondod a puncid husis, de aztan meg hogy:"szemérem dombom olyan magas,nem a husitol". Kerem a figyelmet hatulrol a harmadik szora szentelni

4-... egyszeruen meg milyen az mar hogy dagadt a pi**aja valakinek? A hasa vagy a segge esetleg, a de a ..., max ha valaki rosszul lett az eleje tarulo szagmintatol amely a micsodadbol aradt es a reggeli bifszteket illedelmesen visszakuldte, mire te tisztogatas helyett nagyboldogan rahuztad a bugyit. Na akkor husis.

ja, hogy valaszoljak is. Nem, nem zavar.

2013. jan. 2. 22:02
 12/14 A kérdező kommentje:
utlosó.mit szívtál?
2013. jan. 2. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem sokkal szebb a picit husis, mint a horpadt
2013. jan. 2. 23:26
 14/14 ivilicious ***** válasza:
nekem még 45 kilósan is húsos és domború szeméremdombom volt :)
2013. márc. 18. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!