Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel csókoloztál már? Milyenek voltak? Hány volt jó?
10 fiú, 1 lány
Ebből 6-tal volt jó, a többivel semleges vagy sz@r.
26/L
várjál, számolok...
olyan 8-9 talán, de szerintem mire elküldöm a kérdést eszembe jut még pár lány :D
24F
Fogalmam sincs... Közelítő számot sem tudok mondani, olyan 200 körül talán...
Szerelemből nem igazán történt 2-3-nál több.
Mivel én irányítok így többnyire mindig jó. Kiemelkedően szar szerintem nem volt.
22/F
Sokkkkal
nem számolom
abbol 2re tudom mondani hogy nem volt jó
és 1 vagy 2 ami hmm :$$
19/L
19 fiúval
a legtöbb jó volt :) volt egy ami nagyon rossz volt, volt egy pár ami kicsit béna volt de elment...:D
2-vel jártam, ezek szerelmes csókok voltak :)
volt 2 akik iránt elkezdtem valamit érezni, de végül nem jöttünk össze.
és volt 1, akivel akkor csak egy kis piás bulis smárolásnak indult, de most éppen bele vagyok zúgva de neki nem kellek... :/
19/L
2 -vel.
Az első csók részemről elég bénácska lett, de az ő tapasztaltsága megmentette az ügyet. Sok minden alakulhatott volna jobban is, de azt elismerem, hogy ő nagyon tudta a dolgát, hihetetlenül izgató volt és mindenképp egy örök emlék!
A második sráccal már sokkal jobban ment a dolog, de ott pedig részemről nem volt meg a kémia köztünk annyira. Ennek ellenére ez sem marad meg rossz emlékként, örömmel gondolok vissza rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!