Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadja el? Hogyan változtathatok rajta? (Többi lent)
Mindig mondom a barátnőmnek hogy szép meg kedves,de nem hiszi el és mindig az a válasza hogy nem hiszem , nem vagyok az stb...Szerintetek mit kéne tennem hogy változzon a véleménye és elhiggye hogy szép és tetszik nekem?
Csak normális válaszokat.Köszöntem
Első válaszoló látom az értelmes szó definíciója nem tiszta számodra...
Kérdező! Hány éves a barátnőd? Amúgy én is ilyen voltam, de hidd el, ahogy idősödik egyre jobban ki lesz békülve magával:) Tapasztalat. Amúgy meg szerintem nem kell tenned semmit, értesd meg vele, hogy hogyha nem tetszene neked és nem tartanád kedvesnek nem is lennél vele.
Miért nevetnélek ki?:) El kell kezdeni valahol:)
Az a baj tudod, hogy az ilyen korú lányokat (sőt, sajnos még az idősebbeket is) olyan módon befolyásolja a média, hogy az hihetetlen. Elhitetik a lányokkal, hogy aki nem tökéletes 100%-ig, az már labdába sem rúghat sehol, pedig ez hülyeség. Én sokkal érdekesebbnek tartok egy ,,tökéletlen szépséget" mint egy teljesen tökéletesnek kikiáltott szabvány csajt. Tudod, amiből ha már 2 van egymás mellett fogalmad sincs, hogy melyik melyik...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!