Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen honlapon lehet japán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen honlapon lehet japán lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Főleg korombeliekkel.

F/15

2009. aug. 26. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
fúúúj, ez komoly? Olyan rondák a japán lányok!
2009. aug. 26. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
jah, amúgy nemtom
2009. aug. 26. 11:40
 3/9 anonim válasza:
43%

Kedves első válaszoló, képzeld,a japán lányok egyáltalán nem rondák, sőt, tudod mit? sokkal szebbek a magyar lányoknál, csak ki kéne nyitnod a szemed(mérföldekkel tovább bent maradnak szépségversenyeken is).

Kérdezőnek: ez engem is érdekelne, bár nem csak lányok esetében :). Ha van bizonyos mennyiségű angol tudásod itt keresgélhetsz: [link]

[link] én is kíváncsi vagyok milyen hasonló oldalak vannak még :D

15/ L

2009. aug. 26. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem is vonzóbbak majd az összes magyar lotyónál, de ami ennél is égőbb a hazai mezőnyre nézve hogy észből is tripla annyi jutott nekik, a tisztelettudásuk meg példaértékű, és az ilyenekkel visszafele is tisztelettudóbb az ember.

De angolul nem sok beszél, és mi értelme kínozni magunkat velük amikor egy fél bolygó választ el tőlük?! Különben chat.com feltételezem nem ismered a szótagírást szvsz angol maradt.

2009. aug. 26. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Még a Thaiföldi lányok is nagyon szépek:P
2009. aug. 26. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
2009. okt. 26. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
[link] [link] most ez a két oldal jut eszembe. :)
2009. okt. 26. 13:44
 8/9 anonim válasza:
Akármilyen szépek sztem most mondj le róluk!xD Japánlányok sarokba vannak szoritva japán férfiak elnyomják őket, semmi szex csak házasság után, és akkor is csak akkor ha gyereket akarsz!:D Sztem minden magyar férfi megőrülne..:D
2009. okt. 26. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
13:54 de nem egy japán pasi akar ismerkedni velük. :) Meg különben sem hinném, hogy fél világ távolságból "azért" ismerkedne japánokkal.
2009. okt. 26. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!