Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom van? Ez normális?
Ez hormonális dolog, de hogy pontosan mit lehet vele kezdeni a gyantázáson kívül, azt nem tudom. Ami tudomásom szerint véglegesen eltávolítja a szőrszálakat, az a lézeres kezelés, de nem olcsó. Egyébként az egyik volt párom ugyanilyen gonddal küszködik, és csak pár évvel idősebb tőled. Ha netán azon idegeskednél, hogy mit fognak szólni hozzá a fiúk, akkor ne tedd! Engem nem zavart, mert szerettem őt, csak éppen egy hazug, manipuláló r...dék volt, azért hagytam ott. Aki szeret majd, az el is fogad így, és nem fogja szóvá tenni sosem. De először neked kell elfogadni magad ilyennek, nem szabad, hogy undorodj magadtól! Hogy milyen kezelést csináltatsz meg, az már a te dolgod. De ne érezd magad emiatt kevesebbnek! Ha értelmes, aranyos és hűséges lány vagy, akkor semmivel sem érsz kevesebbet, mint egy másik lány. :)
Sok sikert! Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!