Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek magatokat így lesmárolni? (Videó)
Figyelt kérdés
Egyedül ülsz a vonaton pl és oda jön egy srác, hogy milyen gyönyörű vagy és hasonló majd egy pillanat alatt lesmárol. Láttam egy videót erről és nem hagy nyugodni ez a dolog.. Lányok, ezt milyen körülmények közt engednétek, ....ha egyáltalán engednétek.
Video (nézd végig, benne van két részre osztva): [link] esetleg lehet, hogy ez egy előre megszervezett dolog volt?
Egy másik példa: Lányok, ha egy bulin vagy és egy jóképű srác,- aki az osztálytársad is lehetne- elkezdene feléd közeledni, táncolni veled és azt sugdosná a füledbe halkan, pl hogy gyönyörű vagy és utána le akarna smárolni, akkor hagynátok a csábításnak?
Őszinte véleményeket kérek!
17/F
2013. jan. 2. 00:31
11/16 anonim válasza:
Kifejezetten antiszociális teremtmény vagyok; ha tömegközlekedés közben tévedne elém egy idegen, nemhogy nem smárolnék vele, rá sem néznék, figyelmen kívül hagynám a dumáját, meg egyáltalán a jelenlétét. Az előbbi pontosvesszőm után írhattam volna azt is, hogy olyan helyen nem tudnának leszólítani, ahol meg sem fordulok (=diszkók, bulik színterei). Persze ha egy jó ideje már ismerném a srácot és minimum szexuális vonzalmat éreznék iránta, akkor lehet, hogy nem ellenkeznék, szituációfüggő. Ha a közeledéséből a "begyűjtök még egy trófeát" hozzáállás jönne le, biztosan nem.
12/16 anonim válasza:
Akarom mondani: *biztosan nem hagynám magam (még mielőtt valakinek az jönne le, hogy nem ellenkeznék :D)
13/16 anonim válasza:
Én igen, helyes a srác, jófej, tökös, ha megvan a szikra miért ne. :)
15/16 anonim válasza:
és a szikra 5 másodperc alatt feltör nem :D ?
16/16 anonim válasza:
ha nagyon helyes srác lenne akkor igen :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!