Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozok egy csajjal és megengedte hogy le tapizzam de én meg is akarom baszni mit csináljak?
Figyelt kérdés
Segítsetek!légyszi2013. jan. 1. 17:15
2/10 anonim válasza:
Elégedj meg azzal ami van.
Mond meg neki és mehet a menet.
Fizess és megkaphatod amit akarsz.
Legrosszabb esetben:
Erőszakold meg aztán irány a börtön :D Ott meg Téged fognak naponta többször is :D
6/10 anonim válasza:
semmit.....sztem azt is meg fogja engedni
7/10 anonim válasza:
Ba meg vagy csak verd a farkad a falba
8/10 anonim válasza:
szegény lány ugyan már... "megengedte hogy le tapizzam" ilyet egy nomrális kultúrált lány nem mond! Szerintem ő sem fog ellenkezni a szex ellen... izgatóbb pontokat simogasd csókold stb... legyen már fantáziád férfi vagy (elvileg??) esetleg egy kis ajándék hogy elolvadjon és máris a karjaidba "zuhan".
9/10 anonim válasza:
Mit segítsek? menjek gyertyát tartani?
Én sosem engedtem, meg, hogy letapizzanak. Az csak úgy jön magától. 100 más kifejezést írtam volna ez a kifejezés helyett, amit te ide írtál.
10/10 anonim válasza:
Análba tosszad amíg szét nem reped a pinája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!