Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lehet nálatok egy olyan fiúnak esélye aki nem humoros?
Figyelt kérdés
Nem is fapofa de nem dől belőle a hülyeség.
Ez tényleg nagyon fontos?
először is 15-20 év közöttiek írjanak
2009. aug. 26. 06:44
1/8 anonim válasza:
Nálam tuti nincs esélye. Első a humor!
L18
3/8 anonim válasza:
Nem attól vagy humoros, hogy "dől belőled a hülyeség".
Az fontosabb, hogy vedd, és jól kezeld a poénokat,
vagy humorosan tudj felfogni egy cikire sikerült helyzetet.
És a tapasztalatom szerint ez fontos a lányoknak.
4/8 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne görcsölj ezen. Ne akarj megfelelni egy lánynak sem a humoroddal, hanem te érezd jól magad és nevess sokat. (Persze ne úgy mint egy idióta :D) Ha ez megvan a lányok is észreveszik, hogy laza vagy és az tetszeni fog nekik.
5/8 anonim válasza:
Én nem szeretem ha valkiből dől a hülység és állandóan humorizál és gyerekesen viselkedik. Én jobban szeretem ha valaki komoly. Csak ne fagyos legyen.
6/8 anonim válasza:
nincs bocsi
énis elég dilis csaj vagyok és szeretem ha a pasi is az és tudunk együtt hülyéskedni, jokat nevetni :) de persze azért tudjon komoly lenni ha kell.
15l
8/8 anonim válasza:
mivel én eléggé sok hülyeséget szoktam csinálni, és szeretek nevetni ezért jó lenne ha a barátom is hasonló lenne.. de hát nem lehet mindenki egyforma :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!