Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam egy ilyen "liliomtiprás"-os kérdést. Egy 31 éves pasi és egy 15 éves lány? Ez már az?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 22:35
1/5 anonim válasza:
Nem, mert már elmúlt a lány 14, de nem feltétlen egészséges....
2/5 anonim válasza:
Elvileg nem az mert már nem kiskorú a lány hanem fiatalkorú. És ha a lány is akarja akkor egyáltalán nem számít bűncselekménynek. De azért a 15 éves lány vigyázzon magára mert könnyen kihasználhatja a 31 évews pasi.
3/5 Giovanni válasza:
Ha a lány ilyen hulyeee hajráá
4/5 anonim válasza:
Érdekes.Én 30 évesen nemtudnék úgy tekinteni egy 15 évesre mint barátnőre.Hiszen az még gyerek.Szerintem ez már nem teljesen normális.
5/5 anonim válasza:
Ùgy vagyok ezzel a dologgal 32 èvesen, hogy megnèze a tinilànyokat akik csinosak, de valòszìnû nem tudnèk viszonyba lèpni egyikkel se. Az, hogy meg kurvàsan öltöznek, a tàrsadalom ès a szülôk hibàja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!