Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralni voltunk és a cirkuszban megtetszett nagyon egy kb.25 éves pasi. Most annyira hiányzik, hogy nem láthatom többé hogy sírhatnékom van. Mit tegyek? Nem tudom kiverni a fejemből.
Igazad van ...
Én felvagyok rá készülve amúgy teljes mértékben, ha van csaja, vagy ha bármi más van...:D Nem az a lényeg számomra már h van e csaja hanem hogy több mindent megtudjak róla :D
namost szerintem is probald meg:D
es tegyel meg mindent hogy tobbet tudhass meg rola
elolvastam az utolso valaszt es az bennem felbuzditott valamit
tudod most ugy vagyok en hogy van egy fiu aki tetszik nekem es voltuk kinn parszor aztan elutazott a tegnap elott fennt lattam a msn-n es nem tudtam hogy irjak-e neki? mert nem akartam hogy ugyerezze hogy ramaszok es zavarni se akartam
de ahogy olvastam az utolso valaszt arra gondoltam hogy mer ne irjak me aztan en is mind arra fogok gondolni hogy mi lett volna ha.....
en amugyis egy ilyen tipus vagyok:D
eldontottem hogy majd legkozelebb irok neki
szoval szerintem baratkozz meg azzal a csajjal az iwiwen aztan meg kerdezd a munkalyarol a kolegairol aztan meg lassan errol a pasirol
ja es hidd el tudom hogy mit erzel
en se szerettem senkit meg igy mint ezt a sracot akirol en beszeltem...
szoval hajraaa sok sok sok sok sok sikert!!!!
Szia
Hogy nézett ki az a pasi?lehet ismerem
Már azóta sokminden történt.. Megtaláltam myvipen és vissza is jelölt :D
sajnos a levelemre nem válaszolt :(
Amúgy Kovács Ádám a neve és 21 éves.
Várom válaszod, h ismered-e :D
Én is egy cirkuszos lány vagyok. és jól ismerem a colorádó cirkusz tagjait. segithetek még?
vagy már nem aktuális???
Deh fogjuk rá...még az (:
Kovács Ádám a neve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!