Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az létezik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az létezik hogy valaki cak az 5. hónapban vegye észre a terhességet?

Figyelt kérdés

Tesóm barátnője terhes.

Szarul volt nagyon sokáig és csak most ment el nőgyógyászhoz aki megnézte és babát vár.

5 és fél hónapos.

Ez csak szerintem lehetetlen???

Anyuval nagyon kételkedünk a csajban.

Létezik ilyen szerintetek??

Ilyenkor már nem mozog a baba?

2012. dec. 30. 23:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
Valószínűtlen, de előfordulhat, főleg ha tényleg azt mondták neki, hogy meddő és másnak tudta be a magzat mozgásait (pl. bélmozgás, szélgörcs, stb.). Ha nem bízol benne, hogy igazat mond, kérj el tőle például egy ultrahangfelvételt (ha van), persze ne úgy, hogy tudja, hogy azt hiszed, hazudik. Mondhatod azt, hogy csak szeretnéd látni, hogy néz ki, minden rendben van-e. Vagy még egyszerűbb, kérd meg a testvéredet ugyanerre (ha nem elvakultan hisz a lánynak, ha igen, akkor problémásabb a helyzet).
2012. dec. 30. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:
elég ritka, de nem lehetetlen. Csak akkor lenne lehetséges ha a terhesség alatt folyamatosan megjön a menstruáció.
2012. dec. 31. 00:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Létezik.Valóban tanácsos belenézni a I didnt know I was pregnant című doksifilm sorozatba.

Egyébként anyukám egyik barátnője sem vettem észre,6 hónapig.Pocakja nem nőtt,valamiféle vérzése jelentkezett havonta.

2012. dec. 31. 00:11
 14/15 anonim ***** válasza:

9

Két gyerek után ha ilyen van-ott zicher a kamu, és a fejedet ráteheted, ugyanis a 3.gyereknél 14.héten már érezi egy többedszer szült nő a babát.

2012. dec. 31. 00:12
 15/15 anonim válasza:

Én is ismerek olyat, akinél a 3. baba csak a 20. hét után derült ki. Szoptatás alatt esett teherbe, nem figyelte a magzatmozgásokat, akkor lett csak gyanús. Ha valakinél fel sem vetődik a gondolat, mert úgy tudja, meddő, szerintem előfordulhat. Főleg, ha vérezget is közben. Esze ágában sincs terhességi tüneteket keresni magán, miért figyelné a magzatmozgásokat?

Szerintem az is számít, hogy mennyi idős a tesód barátnője. Lehet, hogy húzta az időt az orvos előtt, inkább halogatta, mert tartott tőle, és remélte, hogy rendbejön magától a dolog.

2013. jan. 1. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!