Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az létezik hogy valaki cak az 5. hónapban vegye észre a terhességet?
Tesóm barátnője terhes.
Szarul volt nagyon sokáig és csak most ment el nőgyógyászhoz aki megnézte és babát vár.
5 és fél hónapos.
Ez csak szerintem lehetetlen???
Anyuval nagyon kételkedünk a csajban.
Létezik ilyen szerintetek??
Ilyenkor már nem mozog a baba?
Létezik.Valóban tanácsos belenézni a I didnt know I was pregnant című doksifilm sorozatba.
Egyébként anyukám egyik barátnője sem vettem észre,6 hónapig.Pocakja nem nőtt,valamiféle vérzése jelentkezett havonta.
9
Két gyerek után ha ilyen van-ott zicher a kamu, és a fejedet ráteheted, ugyanis a 3.gyereknél 14.héten már érezi egy többedszer szült nő a babát.
Én is ismerek olyat, akinél a 3. baba csak a 20. hét után derült ki. Szoptatás alatt esett teherbe, nem figyelte a magzatmozgásokat, akkor lett csak gyanús. Ha valakinél fel sem vetődik a gondolat, mert úgy tudja, meddő, szerintem előfordulhat. Főleg, ha vérezget is közben. Esze ágában sincs terhességi tüneteket keresni magán, miért figyelné a magzatmozgásokat?
Szerintem az is számít, hogy mennyi idős a tesód barátnője. Lehet, hogy húzta az időt az orvos előtt, inkább halogatta, mert tartott tőle, és remélte, hogy rendbejön magától a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!