Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy este összegabalyodtunk, azóta nem bír túllépni rajta. Mit tegyek? Bőv. Lent!
Figyelt kérdés
Még szeptember elején csókolóztunk elég hosszan,érzelmesen egy bulin. Azóta sok idő telt el, de egyre több embertől hallom vissza, hogy egyenesen a sráctól tudja a történteket, pedig megbeszéltük, hogy elfelejtjük a történteket, és egyikünk sem vette komolyan. Most azonban egy kommentje is rólam szólt, élőben is többször említette a történteket. Hozzátenném, rögtön az eset után ő volt aki barátságnál akart maradni, az én részemről nem volt teljesen érzelemmentes, de nem akartam erőltetni semmit...
16/L
2012. dec. 30. 22:57
1/4 anonim válasza:
fiúk és férfiak közötti kül..még nem tudják mit akarnak, de ezzel semmi gond...te beszélj vele, h most mit is akar konkrétan...mi a célja ezzel
2/4 A kérdező kommentje:
Én semmit sem akarok tőle. Gondoltam, megkérem, hagyja ezt abba. Hozzátartozik a sztorihoz, hogy nyilvánosan megvédett, amikor támadtak engem...de nem tudja, hogy rájöttem. Ez aranyos tőle, viszont nem tudom hova tenni. Írtam neki, hogy amint tud, jelentkezzen, de egy nap telt el, és semmi reakció.
2012. dec. 30. 23:02
3/4 anonim válasza:
Akk hagyd ezt, legyen csendbe a védőangyalod, egy férfi akkor is védje a nőket, ha nicns közöttünk senki. Egy nap jó barátja lesz még vkinek, le merem fogadni, de nem hiszem h a tiéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!