Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem ex csajommal gumival természetesen.De ő teherbe esett.Ő megakarja tartani én nem mindenáron próbálom lebeszélni.Nem akartam gyereket még.

Én:26

Ő:25

U.I.:Szerintem hülyeség ha a férfi nem akarja a gyereket a nő akkor is megszülheti és kérheti a gyerektartást és ül otthon azt kész.

2012. dec. 30. 17:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szopacs,nincs mit tenni.
2012. dec. 30. 17:13
 2/23 anonim ***** válasza:

Kilyukadt a gumi?

Vagy a végén húztad fel?

Mert ha használtatok gumit, elgondolkoznék hogy lett terhes, főleg ha excsajról van szó.

2012. dec. 30. 17:20
 3/23 anonim ***** válasza:
Elitélendõ egy ilyen hozzáállás a csaj részérõl.Azt megértem,hogy anyuka akar lenni,de a pasi min megy keresztûl lelkileg senkit nem érdekel???Sajnállak kérdezõ!
2012. dec. 30. 17:20
 4/23 anonim ***** válasza:
Max annyit,hogy megkérdezed,hogy miért/mennyiért mondana le erről a tervéről.
2012. dec. 30. 17:21
 5/23 ASOT ***** válasza:

a 2-es válaszoló jól mondja....

mivan ha nem is tőled van?

2012. dec. 30. 17:24
 6/23 A kérdező kommentje:
Volt kórházban és kb aznap esett teherbe.
2012. dec. 30. 17:27
 7/23 ASOT ***** válasza:

óóó ilyen téren a nők nagyon találékonyak tudnak lenni.

Van aki lefekszik a szeretőjével, másnap vagy utána való nap meg kiderül h terhes, és gyorsba a párjával is lefekszik....

Ennek azért nézz utána.

2012. dec. 30. 17:29
 8/23 anonim ***** válasza:

A 2-es is megmondta, honnan tudod, hogy te vagy az apa?

Szerintem azért nézz utána a dolgoknak!!

2012. dec. 30. 17:29
 9/23 A kérdező kommentje:
kriminált pszihológus vagyok tudom mikor ki hazudik az esetek 90%-ban.Az exem, amikor hazudik észre veszem.De sajnos igazat mond. Utána jártam nem volt barátja már 3 hónapja.
2012. dec. 30. 17:34
 10/23 A kérdező kommentje:

2-es

A gumi kiszakadt.

2012. dec. 30. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!