Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik így vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik így vannak ezzel, ti mit csináltok?

Figyelt kérdés

Nem tudom,van-e itt még rajtam kívül olyan,aki egedül van,nincs esélye,hogy legyen valakije. Arra vágyom,hogy valaki szeressen,hogy azt mondja szép vagyok neki,és megölel. Mit tegyek,hogy ne gondoljak folyton erre? Lányok,akik így éreztek,ti mit tesztek ez ellen?

Köszi szépen a válaszokat!

2012. dec. 30. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért gondolod ezt? 17/L
2012. dec. 30. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
kisminkelem magam:PPP uj haj tűsarok ékszerek...stb
2012. dec. 30. 16:20
 3/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.. Jó lenne ha nekem is mondaná valaki ezeket, mert az alap hogy a barátnőim azt mondják de gondolom senkinek sem vágná a képébe a barátnője hogy : csúnya vagy, vagy ilyesmi. Nem tudok mit tenni, mert bármint csinálok nagyon önbizalom hiányos maradok..
2012. dec. 30. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Csajok, ajánlom nektek Ördög Nóra és Törköly Erika Angyalműhely című könyvét! Én most olvasom, szerintem sokat segít az önbizalomhiányos lányokon.
2012. dec. 30. 16:32
 5/8 anonim válasza:
Állj a tükör elé, és mondd, hogy "szép vagyok!". És hidd is el! Ne lásd meg az apró hibáid, mert fölösleges azokkal foglalkozni. Mindenkinek vannak. Ha azt látják rajtad, hogy te szépnek érzed magad, és jól meg vagy a bőrödbe, akkor többen fel figyelnek rád. A fiúk szeretik az önbizalommal teli lányokat. Egyébként meg lesz egy olyan ember, akivel találkozol majd életed során, és neki te leszel a legszebb és legkülönlegesebb. Gondolj erre!:) Egyébként hány éves vagy?
2012. dec. 30. 16:33
 6/8 A kérdező kommentje:
19 vagok
2012. dec. 30. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Törődj bele.:DD
2012. dec. 30. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:

én lekötöm magam valamivel. szerencsére annyira nem aggaszt ez a téma, csak néha jön rám ez az érzés, de gyorsan túlteszem magam rajta, mert nem érdekel.

fel a fejjel, lesz ez még jobb is, de ezért neked is tenned kell, nem csak várni, h a sült galamb a szádba repüljön (persze ez rám is érvényes).

2012. dec. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!