Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora atlagban az arabok penisze?
Figyelt kérdés
Vagy ez orszagtol fugg?
Kosyi es nem hulze valasyokat kertem meg szodast h h lehet ilyet kerdeni
2009. aug. 25. 17:31
1/11 anonim válasza:
még nem volt dolgom arabbal:)
a vége nem annyira tiszta...xD
2/11 anonim válasza:
Pont akkora ami befér a teve seggébe :D
3/11 anonim válasza:
gondolom utolsó sor:
Köszi és nem hülye válaszokat kértem meg szídást hogy-hogy lehet ilyet kérdezni :)) segítségképp :D
4/11 A kérdező kommentje:
Hat pont nem ilyen valaszokra vartam :(.Nem kene faradoznotok ilzen hulyesegekkel.Es arra sincs szoksegem hogy okoskodjanak.Azert irtam igy mert siettem.En dolgom.
De orulnek ha valaki egy hulye kerdest meg tudna valaszolni normalisan is.Az mar tehettseg;)
2009. aug. 25. 19:35
5/11 anonim válasza:
Az araboknak nem tudom mekkora, de a törököké nagy... végülis nem laknak messze egymástól...
6/11 anonim válasza:
Miért? Talán elraboltak, és le akarnak szopatni? Hát nézd meg közben sacc/kábé xD L/22
7/11 anonim válasza:
Mérd le párét és átlagold. Ne haragudj, de tudtommal ilyen felmérést nem végeztek. ha fiú vagy és arra vagy kíváncsi nagyobb e az átlagnál, akkor úgyis kinövöd. Ha lány és a pasid méretére vagy kíváncsi nézd meg. Okosabbat nem tudok mondani. Bocsi.
8/11 A kérdező kommentje:
Azért vagyok kiváncsi mert a sulinkban sok az arab mert nemzetközi suliba járok.De 50 % török szoval...De jelenleg arabokkal lenne esélyem összejönni.Ezért kérdem.Csak anyyit tudok róluk hogy körül vannak metélve :D.Kiváncsiság csakis.Na de mind1 látom nem könnyű a kérdésem de köszönök minden erofeszitést.
2009. aug. 26. 17:15
9/11 emlya válasza:
Igen nagy van nekik átlagban, kb. 20 cm a minimum.
Olyan helyesek az arab fiúk, nekem is volt egy ilyen pasim, de sajnos vége lett. Neked viszont sok szerencsét kívánok! :)
10/11 sylsyke válasza:
Miért érdekel? Próbáld ki és megtudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!