Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzékeltessem, hogy gazdag vagyok?
öltözz elegánsan, ing, zakó, szép márkás eredeti óra, beszélj kifinomultan, legyél udvarias, figyelmes, adj borravalót bárhol vagy, legyél jókedvű, hisz megteheted :)
én ilyen ruhákat tartok szépnek fiatal pasikon, amik itt is megjelennek:
18L
Azt is kihagytad ,hogy az IQ-d 20, Gazsi...Azért próbálkozol,mert a ,,villogás nélküli párszerzés" nem jött be? Valószínű ,azonnal a nyakadba ugrik valaki,ha érezteted a jómódodat ... Hidd el a pénzed nélkül nem kellesz majd senkinek,tehát ez egy jó ötlet volt. A Többiek már elmondták
az ötleteiket.Sok sikert kívánok! Kösscsy <3 <3
köszcsy meg durci:????? :DDDDDDDDDD
áááááá :DDDDD
Egyébként,aki tényleg gazdag ,annak nem kell fitogtatnia....
Hogyan érzékeltessed, hogy gazdag vagy?
1. Gazdag emberek elit helyeken ebédelnek, vacsoráznak, kávézgatnak, sportolnak, buliznak stb.
2. Szolid, de márkás ruhákba járnak pl. Hilfiger, Zara, Lacose stb.
3. Drága kiegészítőket hordanak magukkal pl. Citizen óra, napszemüveg, iPhone, MacBook stb.
4. Milliós kocsival járnak - sose tömegközlekedéssel.
5. Elit helyen laknak.
6. Érezhetően elegáns és drága parfümöt használnak.
7. Ha cigiznek, akkor azt is a drágábbikból.
KB. így ezek.. szerintem.
Érdekes dolog ez! Én ha nem is csori de àtlagos csalàdbol szàrmazom és 18-20 éves koromban engem is ez érdekelt! Mit tehetnék hogy gazdagnak jomodunak gondoljanak! Pl vettem kamu kocsikulcsot mindenkinek fizettem a piàt màrkàs (adidas.nike stb) ruhàkban jàrkàltam! Na azota eltelt pàr év és eléggé megvàltozott minden az életfelfogàsom is! Megszedtem magam hogy hogyan nem ide tartozik 30 éves vagyok van dràga kocsi csalàdi hàz és sok minden amiről csak àlmodtam régen!
A legnagyibb tanulsàg amire ràjöttem , hogy ha tényleg van pénzed rohadtul nem érdekell ki mit gondol rólad! Sajnos ez ilyenné tesz! Ne akarj gazdag lenni ha meg nem vagy az annak làtszni meg plàne ne mert egy nagy hàtrànya van! Soha nem fogod tudni ki az igazi baràtod!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!