Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Van ennek értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van ennek értelme?

Figyelt kérdés
A párommal pár hete vagyunk együtt!azt állítja hogy még nem érez irántam semmit!hogyan lehetne megmenteni a kapcsolatunkat?azt mondta hogy át kell gondolnia hogy velem vagy nélkülem!lehet ebből még komoly kapcsolat?vagy reménytelen?én nagyon szeretem őt!mit tegyek?mit csináljak h inkább engem válasszon?vagy én rontottam el valamit?segítsetek légyszíves
2009. aug. 25. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmet nem lehet kierőltetni. Sem te nem tudod, sem az akinek érezni kéne. Én speciel azt csinálom hogy olyannal nem járok akibe nem vagyok szerelmes és aki nem szerelmes belém. Tudom így kevesebb jöhet szóba de én nem számra megyek és így legalább még nem csalódtam. Nem vagyok híve a "majd közben kialakul" módszernek. Ne járj olyannal aki nem érez irántad semmit! Ez butaság... Tudom szereted, de ne alázd meg magad.
2009. aug. 25. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem tartsatok "szünetet" és akk majd meglátjátok.Lehet h hiányozni kezdessz majd neki :), ha meg mégsem, akk meg úgy van jól, h ti nem vagytok együtt.Nem ő az "igazi". tudom,h ezt msot nehéz elhinni,de így van...:)
2009. aug. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!