Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a csúnyább, alacsonyabb fiúk tényleg teljesen esélytelenek a mai lányokkal szemben?
(Mielőtt valaki lehurrogna, NEM SIRÁNKOZNI AKAROK!)
A helyzet az, hogy egyre több embertől hallom azt, hogy az alacsony, csúnyább fiúknak (mint én is) nincs sok esélyük a lányoknál. Én is egyre inkább azt tapasztalom, hogy egyre több elutasítást kapok, pedig próbálkoztam sokszor. Nektek erről mi a véleményetek? Mik a tapasztalatok?
Ha veszünk mondjuk egy átlag, egyszerű cicát, akkor általában igen. Kivéve: jó verda, sok pénz, mert akkor rögtön cuki pici manó vagy. Egyébként mindenki tud magának való, megfelellő párt találni, helyes kiállással. Valószínűleg neked nem a 180-as lányoknál kell kezdeményezni. Önbizalom. Az is fontos, hogy az önbizalom mellett gyakoroljunk kellő önkritikát. Ez persze megint nem azt jelenti, hogy gyengébb testi adottságokkal ne szerezhetnél csúcsszuper barátnőt. Meg hát nem minden a karosszéria.
Egy lány.
Megfelelőt akartam írni, csak kettő "l" lett belőle.
Egy lány.
Kedves utolsó, milyen igényes vagy magadra, hogy kijavítod így utólag is a helyesírási hibát. Ezért piros pont! :-)
A kérdezőnek pedig annyit, hogy nem teljesen esélytelenek. Sok ismerősöm van, ők mind alacsonyabbak nálam, akik mindenféle nőkkel szexeltek, mert olyan jó dumájuk és kiállásuk volt. Tőlük tanulhat az ember, főleg akkor, ha a külső nem elég megnyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!