Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt az érzést csak beképzelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az érzést csak beképzelem, vagy valódi?

Figyelt kérdés

Egy fiatal lány vagyok. S miután hazajöttem egy 5 napos nyaralásról, msn-en tudtam beszélni csak a szerelmemmel... aki viszont szeret, elvileg.

És erre azt mondta: Bocsi, most nem érek rá!

De ennek ellenére ott maradt msn-en. :S

Csak beképzelem magamnak ezt a szívemet nyomó érzést, túl sok romantikus könyvet olvasok, vagy tényleg ilyenkor érezhetünk egy erős, kínzó nyomást a szívünkön?

2009. aug. 25. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
érezhetünk, igen.
2009. aug. 25. 15:51
 2/6 anonim válasza:
95%
igen van ilyen. velem is előfordult már.Egyszerűen borzasztó érzés: gombóc van a torkomban és nyomás van a szívemen!:(
2009. aug. 25. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
És te most ettől kivagy? -.-" Nem lehet neki dolga? Én sem kapcsolom ki azért a gépet, mert valami dolgom van! Meg gépen is lehet dolga... De mindegy, a lényeg hogy betaság ilyenen kiakadni...
2009. aug. 25. 16:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor jó...

Egyre erősebb, mert ma feljött, a bocsi, nem vagyok gépnél, ne írjatok szöveggel, ez volt neki kiírva. És el is ment. Pedig megígérte hogy beszélünk.

Régen ezt csak akkor írta ki, ha csak velem akart beszélni... :S

2009. aug. 25. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Am ne légy féltékeny!

Fiú vagyok, és én a féltékenységemet örököltem, de vissza tudom tartani ezt az érzést... mármint nem mutatom ki, hogy féltékeny vagyok, pedig legbelül ha a barátnőmről valami kis apróságot meg tudok, eléggé fel tudom baszni az agyamat! De nem mutattam ki egyiknél se (nah jó, csak egyiknél, el is veszítettem őt ezért...)

19\F

2009. aug. 25. 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Megfogadtam a tanácsot!

Szerencse hogy nem tettem! Hiszen rettentő dolog történt vele, borzalmas állapotban van. :S

2009. aug. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!