Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol töltöd a Szilvesztert? Házibuliban vagy máshol?
Figyelt kérdés
Nekem most minden összekuszálódott, és nincs hová mennem. Te hova mész? Ötletek? =)
17l
2012. dec. 29. 21:48
11/21 anonim válasza:
idén most minden összejött, így egyenlőre én sem tudom, hogy hol leszek szilveszterkor :/
19/f
12/21 A kérdező kommentje:
Én Budapesten lakom. Ti? :)
Csak óvatosan a petárdákkal és hasonlókkal, 5-ös! :D
2012. dec. 29. 22:02
13/21 anonim válasza:
Házibuli, de már most látom, h box lesz:)
14/21 anonim válasza:
Engem most nem hívtak sehova, szóval szerintem itthon fogom szétunni a fejem. :D
15/21 anonim válasza:
Á Budapest messze van. Na erről ennyit. Nincs közös szilveszter:P
16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, most miért csinálod ezt? :((( :D
2012. dec. 29. 22:08
17/21 anonim válasza:
Szeged, és így Budapest tényleg messze van:D
19/f
18/21 anonim válasza:
Én is Pesten tölteném. Instant összejövetel? :D
19/21 anonim válasza:
Pillanatnak élek,majd eldől.:D
20/21 anonim válasza:
énis valszeg othon töltöm egyedül idén nemhivtak sehova :/
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!