Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha valaki beleszeret egy anime szereplőbe?
Messze van az otakuságtól még ezz ...
Chaos;Head-ban a csávo , na az otaku .
Amúgy fairy tail hentai azt bökdösd magadrá , ennyi.
Bocsi, azt hittem, hogy idősebb vagy. 13 évesen még nem gáz. :)
Ismertem olyan 19 éves lányt, aki "megcsalta" a pasiját egy anime szereplővel. Na, az már gáz.
Nem akartam írni a kérdéshez, de erre kíváncsi vagyok. Étrisyon, komolyan nem tudom elképzelni, hogy lehet MEGCSALNI valakit egy fiktív karakterrel? XD Szeretem az ilyen embereket, mindig értelmesebbnek érzem magam mint alapból. XD
Amúgy egyetértek, előbb-utóbb csak kinövöd majd, de azt még hozzátenném hogy 13 évesen kizárt, hogy olyan sok szerelmi csalódás ért volna. Csak most érzed soknak a téged ért negatív tapasztalatokat, később ennél csak rosszabb lesz. :)
#15: azért írtam idézőjelben. Az említett hölgy megcsalásnak tartja, ha a párján kívül másba lesz szerelmes.
De egyébként már sok alternatív értelmezésével találkoztam a megcsalásnak. Egyik kedves hölgy ismerősöm szerint az is megcsalás, ha valaki fizet neki egy fagyit. (Igen, ezt ő halálosan komolyan gondolta, és nem, nem kistiniről van szó, hanem egy 19 évesről. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!