Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyesmi alakkal daginak vagy ducinak számítok? Szerintetek szép?
Bejövős, a kicsit husisabb/teltebbnél nincs is jobb:)
22/F
Szerintem szép. Bár nő vagyok, szóval nem az én véleményem a legfontosabb. :D Nekem is hasonló alakom van, és jól érzem magam a bőrömben. Nem akarnék vékonyabb lenni. Max 1-2 kilót adnék le, ami Karácsony alatt felszaladt. :D
19L
# 10 , # 15
Azért nem kellene így beszélni. Én vékony vagyok eléggé, és nem érzem rosszul magam a bőrömben, valamint nem kellett tennem érte semmit, sőt, nem tudok ellene tenni, mert nem bírok hízni. Tavasztól őszig pedig igyekszem heti 4-5 órát sportolni, hogy ne legyek gyenge és fitt legyek, és szemét kaját sem eszem, így nem vagyok szétkínzott izé. Nem vagyok ezzel így egyedül, ezért jó lenne nem sértegetni az összes lányt, aki nem husis, vagy akár átlagnál vékonykább. Nem jó érzés, amikor vádolnak, hogy nem eszem rendesen, biztos fogyókúrás h*lye vagyok meg stb.
Meg lehet mondani kulturáltan is, hogy nektek a husisabbak tetszenek. Nem kell rögtön egyúttal leszólni másokat.
Bocsi az offért.
szepsegem, akinek nem inge, ne vegye magara.
valoban durvan fogalmaztam, bocs.
15 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!