Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan amilyen en voltam kamaszkoromban: egy balf@sz.
:)
Mostanában összekeverendő a lábbelivel (értsd:papucs)
De pl az, aki nem riad meg a gyertyafényes vacsoráktól, a csöpögős filmektől, attól, hogy virágot vegyen a nőjének...
Olyan mint én vagyok azóta, hogy az eszemet tudom. De ezt a tulajdonságot tilos felfedni a lányok előtt, mert akkor megijednek, hogy ilyen pasi nem létezhet, elbizonytalanodnak, visszaesik az önbecsülésük és elmenekülnek a kapcsolat elől.
De egyszer remélem megtalálom azt a lányt, akinek nem csak szexre kellek és vágyik rá, hogy a fiú törődjön vele, nőként kezelje, szeresse, simogassa, minden találkozásra kitaláljon valami kellemeset. Szerintem manapság már ez a pár 'apróság' elég ahhoz, hogy romantikusnak legyen valaki titulálva, pedig ennél sokkal többről szól, mégis sokkal egyszerűbben összefoglalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!