Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek melyik tetszik jobban férfiakon, a rövid haj vagy a kicsit hosszabb?
2012. dec. 29. 14:54
11/25 anonim válasza:
Teljesen pasifüggő.De mindenekelőtt legyen ápolt, tiszta.
12/25 anonim válasza:
Nem ezen képek alapján döntöttem így, de nekem a hosszabb. Sőt, a párom haja a háta közepéig ér, és imádom, bár most vállig le fogja vágatni.
Én jobban szeretem személy szerint a hosszú hajat, kis szakállal együtt meg.. jajj, imádom. Rocker-párti vagyok.:D
18/L
14/25 anonim válasza:
Csak a rövid. A hosszú haj lányos, nem kislányra vágyom, hanem férfira. undorodom a hosszú hajú kisfiúktól
15/25 anonim válasza:
Nekem a kicsit hosszabb, dúsabb, "rendetlenebb" (de nem igénytelen persze).
16/25 anonim válasza:
tiszta igénytelenek a mai kislányok, hosszú...pfff
17/25 anonim válasza:
18/25 anonim válasza:
Tom Beck haja nagyon tetszik nekem is. :)
És ha már Cobra 11, akkor Hendrik Duryné is: [link]
19/25 anonim válasza:
Mindenkin más áll jól. Tetszett már hosszabb és rövidebb hajú fiú is. Pedig pont a kettô közötti hosszúságú haj tetszik legjobban. Akkor miért tetszettek? Azért mert az a haj állt jól nekik.
Ez a hajforma a kedvencem:
20/25 anonim válasza:
Hosszú haj pártoló vagyok, de függ az arctól is, hogy áll.
Ami a képeken van az édeskevés nekem. :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!