Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban kezdtem el érdeklődni a lányok iránt, lehet hogy biszex leszek, esetleg később leszbi?
Ilyenkor eléggé összezavaróak tudnak lenni a dolgok, ez viszonylag normális. A lényeg, hogy nem szabad ezen kattognod folyton - csak rosszabb lesz! Idővel úgyis minden elválik, ha nem is, akkor sem lesz világvége. Nem kell besorolnod magad semmilyen címke alá, aki emiatt szólogat be az csak egy hülye. Ez a te szexualitásod, amiért te vagy felelős, nem ők.
Ha esetleg akarnál még beszélni, nyugodtan írj. 15/L
Szia!
Nincs ezzel semmi gond, ez még nem jelent semmit. - Ha hónapok, évek alatt sem változik, sőt ez erősödik benned, ha lesz egy lány, aki nem csak vonzó, de bele is esel, és nem tudsz kikecmeregni belőle, akkor lesz érdekes ez a kérdés, addig simán lehet a hormonok és az üvegezéstől induló kíváncsiság "tüzijátéka". - Szóval, tudom, h, nagyon nehéz lehet, de erre nincs más gyógyír, csak az idő...:/
A nők sokkal inkább képesek egymásra nőként tekinteni, mint a férfiak egymásra férfiként. Egyszerű (vagy nem is olyan egyszerű) evolúviós okok miatt a nők inkább biszex, a férfiak inkább tisztán hetero beállítottságúak. Ez összhangban van az anatómiával is. Továbbá egy férfi igényeit teljesen kielégíti egy nő, de egy nő igényeihez általában férfi és nő is kell. Ha megnézzük a történelmet a nő-nő kapcsolatok MINDENHOL elfogadottabbak voltak, mint a férfi-férfi.
Nekem speciel férfival és nővel is volt már kapcsolatom, mindegyikben mást élveztem.
Fel a fejjel, a világ jó irányba tart, lassan visszaállnak a természet törvényei! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!