Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor esik le a lányoknak?
Nem biztos hogy földönfutó lesz.
Ismerek egy olyan gyereket aki(ahogy te mondod) páwa. Az apja a mittomén minek az országos elnöke tehát meg van alapozva a jövője attól függetlenül hogy hogyan viselkedik.
Hát nekem van egy már 20 feletti "főiskolás" lány ismerősöm, akinek még mindig nem esett le és nem úgy néz ki a helyzet, mintha egyhamar leesne neki. Persze mindig csodálkozik rajta, hogy nem talál értelmes fiút. :)
24/F
Ma 21:20
Ott a pont, folyton folyvást visszatér ugyanez a kérdés, hogy miért nem talál rendes párt magának?
Engem nem érdekel ez az egész "puha p*cs, páwa" mizéria. Legtöbben azok hajtogatják, akik dagadtak és kopaszak, ők igazi férfinak tartják magukat, csodálkoznak, hogy nem kellenek a nőknek.
Szerintem nem lehet egy bizonyos kinézetre ráhúzni, hogy na ő biztosan földön futó lesz. Minden kornak megvan a maga mániája, nemrég még mindenki rapper volt bő nadrággal, azelőtt pedig rocker hosszú hajjal szegecses, fekete ruhákkal, és még sorolhatnám.
Törődj a saját dolgaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!