Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te láttad már a két lány, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te láttad már a két lány, egy pohár c. videót? És miről szól?

Figyelt kérdés

Meg akarom nézni, mert sokan mondták már, hogy milyen undorító, meg minden, de valamiért már az ötezredik oldalt nézem végig kb. és sehol nem akarja lejátszani a videót -.-"""

Aki látta, el tudná mondani, mi van benne?

2012. dec. 28. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Anno puruttyán láttam ezt a vidit és először engem is sokkolt, (pedig hát egy igazi puruttyának ez olyan mint hétküznapi embernek a barátokközt)

majd utánaolvastam picit...műfekáliával dolgoztak - azaz valami mogyorókrémes massza beöntést kaptak, mert az nem fertőző,

viszont az egymás szájába való hányást már nem lehet "megjátszani" - szóval egészségükre!

2012. dec. 28. 17:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Egymás szàjába is hànytak? Jézusom°_o
2012. dec. 28. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:
én sem tudom, mennyiben undorítóbb ez, mint pl. megnézni a rotten.com-ot vagy híradót vagy korhatáros trancsírvideókat a neten. de tényleg.
2012. dec. 28. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
A híradóban nincs semmi olyan durva.
2012. dec. 28. 18:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Én azt hittem ez csak egy family guyos vicc
2012. dec. 28. 19:25
 16/18 anonim ***** válasza:
fúj én is láttam, de bárcsak sose láttam volna.blöööö
2012. dec. 28. 20:02
 17/18 anonim válasza:
1 cup 2 girl néven keress rá ha még mindig érdekel
2012. dec. 28. 23:53
 18/18 A kérdező kommentje:
na, megtaláltam a videót....nem tom, nekem a szaros rész annyira nem volt undorító, mondjuk azért, mert nekem az nem ürüléknek tűnt, hanem egy pohár sárnak xDDD Én legalábbis hamarabb ennék meg egy pohár sarat, mint egy ember vagy bármilyen más élőlény végtermékét, fúj :S Viszont a hányós részen majdnem behánytam, azt tényleg nem lehet megjátszani :|
2012. dec. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!