Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire felszínesek manapság a pasik is?
"de miaz h soványabban már szóba jöhetek??????
mégsem ez határoz meg egy embert..."
Nem. De ez is az ember része. Fejleszthető-javítható (rontható) "képesség", mint az érzelmek és az értelem.
Viszont mivel ez az első amit meglátunk, amit mások meglátnak, ezért igencsak fontos. Lehet nyavalyogni, hogy mert a csajoknak nem az számít. De. Az számít.
" de miaz h soványabban már szóba jöhetek??????
# 8/13 Időpont ma 12:48 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
mégsem ez határoz meg egy embert... "
Nem hát, de azért úgy sem kell kinézni mint a Michelin gumiemberke!
Szerintem mindenki felszínes valamilyen szinten,mert mindenki olyan emberrel szeretné összekötni az életét aki kívül is tetszik neki és nem csak belül.Ha valaki úgy néz ki mint egy túlsúlyos ork,akkor szerintem nem sok mindenkinek kell.
Az álszentek pedig elkezdhetnek lepontozni,ha akarnak!
De akkor sem hiszem,hogy bármelyikük is szóba áll egy ronda,kövér lánnyal.
Mellesleg kedves kérdező a 60 kilóval szerintem nem lehettél kövér,maximum husis.
Köszöntem!
Figyu, az aki egy 164 cm-es es 60kg-s lanyt kovernek tart, az egy idiota!!!! No further comment is needed.
Amugy en azt csinalnam a helyedben, hogy szepen eljatszadoznek vele, magamba bolonditanam, ha mar tetszem neki , aztan kidobnam a fenebe. Mittomen "bocsi, kicsi a farkad" jelszoval. Lehet lepontozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!