Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy lányba. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

szóval inkább olyan szerelem és szeretet köze. Szeretem az arcát a mosolyát a nézéseit meg minden. Minden szép lenne csak az a baj hogy lány vagyok. Igazából szerintem a különlegessége fogott meg, mert sokszor egy kicsit utáltam, de mindig valamit jót is éreztem benne.

Mit tegyek? Vágyok rá, mint ahogy eg y pasira szoktam, csókolni szeretném de ennél nem több. 14/L

Csakhogy én ezt nem szeretném. Tetszenek fiúk is csak most inkább rákoncentrálok. Csak szeretnék végre a normális kerékvágásba visszatérni. lehetséges?

2009. aug. 25. 00:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze lehetséges.. Én biszex vagyok és vannak esetek amikor beleszeretek valamelyik hozzám közel álló srácba.. Persze tudom, hogy nincs esélyem nála mert ő heteró igy aztán pár hétig szenvedek miatta, de majd kiheverem és megy az élet tovább.Van amikor összejövök egy lánnyal és lefoglalom magam vele.. Szerencsém van ezen a téren mert mondhatom sikeres vagyok a lányoknál.... Persze szinte senki nem gondolja rólam, hogy biszex vagyok.. Csak akinek beszéltem róla.
2009. aug. 25. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el, 14 éves koromban én is pont így éreztem egy lány iránt. Nagyon megijedtem, mert azt hittem, hogy lezbikus lettem, és nem tudtam mit tegyek, nem mertem elmondani senkinek. Igazából most így utólag látom csak, hogy mi volt igazából a helyzet. 14 évesen, az emberek még érzelmi szinten nem olyan tapasztaltak, hiába hittem én azt 14 évesen h szerelmes vagyok, lövésem nem volt mi az a szerelem. Arról, volt szó, hogy egy számomra teljesen új érzést tapasztaltam, meg, és az a feltétel nélküli szeretet és barátság volt. Nyilván addig is voltak barátnőim, de olyan igazi, lelki társam és olyan igazi BARÁTOM, mostmár látom, hogy ő volt az első, és talán azóta sem volt jobb barátom nála... Talán nálad is ez a helyzet..:) Remélem tudtam segíteni.. (L/21)
2009. aug. 25. 00:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi válaszokat.

Amúgy tudom hogy ezt nem szerelem, lányok néha tetszettek ez igazából nem zavar.

Csakhogy vágyok rá, hogy öleljen meg minden ez elég zavaró, már 3 napja csak vele álmodok, ami nem túl megnyugtató.

2009. aug. 25. 00:31
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
felejtsd el
2009. aug. 25. 01:24
 5/10 A kérdező kommentje:
ÁÁáá, ez így nem jó. Azt hittem, hogyha visszamegyek suliba elfelejtem, mert szokott olyan lenni hogy nagyon megszeretek valakit. De mostmár beteges, hogy órákon ilyen féligbambulások, meg annyira szeretném látni mikor nincs ott osztályban. Csak egy picit hozzámért beleremegtem, nem jó ez így. Ráadásul, ha egymásrra nézünk mindig elmosolyodunk, ez így nagyon rossz, nem bírom:(
2009. szept. 1. 17:29
 6/10 A kérdező kommentje:
*nagyon megszeretek vlakit, mert régen nem láttam.
2009. szept. 1. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Nos ez velem már kétszer is előfordult. Egyszer amikor 16 éves voltam, és egyszer amikor 18. :) Mindkétszer hasonlókat éreztem mint most te, de ezek csak fellángolások, hidd el. Én még többet is kívántam a lánytól mit csók... de betudtam a kíváncsiságomnak. Szerintem ne aggódj ezen!
2009. szept. 1. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:

esetleg kitudod nyalni, ollózni tudtok ha van vibri azzal tudtok jáccani stb találd fel magad

17f

2009. szept. 1. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez a helyzet..én 15 éves vagyok. Nem tudom ezt így behatárolni, hogy már 15 évesen biszex vagyok vagy sem. Elképzelhető. Voltam már szerelmes lányba, volt, hogy az érzés erősebb volt, mint egy fiú iránt. Sőt..most lenne lehetőségem összejönni egy leszbikus lánnyal, aki elég szimpatikus. De ha belegondolok a helyzetbe, akkor megijedek, mert nem 100%, hogy ezt akarom..talán egyszerű kíváncsiság az egész. Fogalmam sincs. Van egy lány, akibe már 1 éve teljesen bele vagyok esve, detelje nem hiszem, hogy vele bármi is lehetne. De mondjuk most egészen a fiúkra vagyok ráállva. Általában ha épp egy lány tetszik, akkor nem nézegetem a srácokat, akármennyire is helyesek. De van, mikor csak a fiúkra tudok ránézni..tehát érdekes. Ha visszatérő és többször tapasztalod, hogy megtetszik egy lány, akkor elképzelhető, hogy biszex vagy. Persze nem lehet ezt még így kijelenteni. Velem is volt olyan, hogy az osztálytársam tetszett..sőt még mindig egy kicsit tetszik, persze nem vagyok beleesve, csak érdekesnek tartom. Bár ha általában érdekesnek tartottam valakit, akkor előbb-utóbb megtetszett komolyabban:/ Ha gondolod, írj privit és tudok tanácsokat adni. Van néhány sztorim.
2009. szept. 1. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
hódítsd el!
2009. szept. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!