Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok véleményt az alakomról? Privátban küldök képet! 21/L
Írd meg, hogy hol laksz, nemet, kort légyszíves
Az a baj, hogy a csípőcsontom nagyon furán áll szerintem... Néztem más lányoknak és nekik mind olyan szimmetrikus, meg tök máshogy áll, az enyém nagyon fura. Ez ellen lehet tenni valamit? Torna esetleg?
Privátban küldöm a képeket. Kérlek mondj véleményt min kellene változtatnom. Már sok ideje nincs barátom.
én is szívesen mondok véleményt! :)
35F Komárom-Esztergom megye
nem gondoltam volna, hogy ennyien érdeklődni fogtok. azért mentek el a képek olyan lassan, mert csak félpercenként enged privát üzenetet írni. ha kimaradt valaki, bocsi, szóljon.
aki dicséretet írt, annak köszönöm szépen (a félperces izé miatt nem válaszolok, sokat kell várni.) aki meg tippeket írt majd alkalmazni fogom!
Ha még érvényét nem vesztette az ügy:
22/f
Hajdú-Bihar megye.
Sosem értem mitől jobb 200 embernek elküldeni privátban a képet mintsem belinkelni ide.
A lebukás esélye ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!