Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha jobban "szeretem" az idősebb férfiakat, mint a korom belieket?
Figyelt kérdés
2 hónap múlva 19 leszek, de valahogy jobban vonzottak világ életemben az idősebb férfiak (24, vagy idősebb). Valahogy jobban kijövök az idösebb korosztállyal.
Menni az eselye, hogy 'ossze tudok szedni' egy idosebb ferfit?
2012. dec. 27. 16:36
12/14 anonim válasza:
Szerintem is aranyosak a korodbeliek! :)
35F
13/14 anonim válasza:
a pedo az 6-13 éveseket szereti :D
normális ugyanis a nők a 2-6 évvel idősebb férfiakat részesítik előnyben bármelyik korosztályban :P általában
14/14 anonim válasza:
A mai világban már nem számít a kor.Én is mindig azokhoz a pasikhoz vonzódom a ki 5-10 évvel idősebb nálam.Szomszéd asszonyom is 10-évvel fiatalabb a férjénél a (nő 28) (férfi 38)éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!