Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó csajozási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó csajozási módszer?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy indirekt szólítom meg - mert ez egyértelműen könnyebb - majd átváltok direkt módra. Mondok példát: Hello, meg tudnád mondani mennyi az idő? Te nem XY suliba jársz, mert mintha ott láttalak volna? Aztán áttérek arra, hogy szimpatikus számomra, és több időt is eltöltenék vele. Vélemény?

2012. dec. 27. 00:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Főleg ,ha már itt olvasta, akkor gondolja, ki ez a hüle, aki a gyikről nézi a nőzési módszereket.

Egyébként a kérdésre, ez a legtipikusabb, legközhelyesebb, és legunalmasabb módja a vadidegen nő útcáról való felcsípésére. Semmi különös. Azok a nők,akik valami lehengerlő extraságot akarnak hallani, mert már unják a 12 egy tucat fel akarlak szednis közhelyeket, azoknak ez elég halovány lesz. Ráadául az ilyen helyeken mind siet, szarik rád kb... Ez csa kb. akkor működik amit írsz, eza z indirekt direktezőlödés ha egy BMW szélvédőjét húzod le, kilógatod a 45 ös picepszedet az ablakon, és persze még őm osolyog rád előtte. AKkor minden további nélkül.

De ha csak a gyalogos palika a huszonhatodik senki megy párkereső kőrútra, az nem biztos hogy vadidegen buxákkal olyan zökkenőmentesen fog menni. Én nem tenném. De ne hallgass rám!

2012. dec. 27. 04:25
 12/14 anonim ***** válasza:
az esély, hogy sikered lesz ezzel, még mindig NAGYOBB, mintha csak bámulod, és hagyod elmenni.... Sok sikert!:)
2012. dec. 27. 10:38
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es! Ertő olvasás 1-es, ülj le! Leírtam, hogy "példa". írtam egy közhelyet, de már ezelőtt is kritizálta valaki. Neki is megmondtam, hogy csak példa, ne vegye figyelembe! A módszeren van hangsúly. Egyébként belőled a próbálkozások sikertelensége, a csalódás beszél...
2012. dec. 27. 11:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezed,hogy mennyi az idő,ellopod az óráját és gyorsan szaporodsz vele... Látod,milyen sikeres egyes népcsoportoknál:)
2012. dec. 27. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!