Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsazsaababa kérdése:
Mitől lehet az hogy olyan érzés van az alhasai tájékon mintha lüktetne?
Figyelt kérdés
Nem mindig van így. Néha néha előjön akkor kicsit megnyomom a hasam alul és jobban érzem.2012. dec. 26. 23:06
1/5 anonim válasza:
Irány a nőgyógyász, lehet, hogy valami fertőzés miatt fáj....
2/5 A kérdező kommentje:
nem fáj egyáltalán! Csak olyan mint mikor terhes voltam és rugdosott...de nem lehetek terhes mivel még csak 1 hónapja nem jött meg...azt meg még nem lehet érezni!
2012. dec. 26. 23:08
3/5 anonim válasza:
1 honapja kesik? Akkor ez azt is jelentheti, hogy az elso 2 -3 mensi nem maradt el, akar 12 hetes terhes is lehetsz es a masodikkal akar 12 hetesen is erezheted a mozgasokat.
4/5 A kérdező kommentje:
ezt most nem mondod komolyan??? azért ilyen furcsa ez nekem mert az elsőnél nem volt ilyen. Ne haragudjatok nem akarok butának kinézni mert nem vagyok az csak elég fura lenne. Nem hittem hogy létezik ilyen hamar mozgás érzés...
2012. dec. 27. 11:48
5/5 A kérdező kommentje:
most csináltam tesztet negatív lett....csináljak még majd hnap reggel másikat szerintetek??
2012. dec. 27. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!