Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker srác, és egy csinos, rózsaszínben járó, okos lány? Mennyire elképzelhető?
Én vagyok a lány,és nem akarok egoista lenni,de tisztában vagyok az adottságaimmal,és sok férfinak bejovok. Most járok egy rocker sraccal,de ő nem olyan ízig-vérig metalos. Szerintetek lenne esélye egy nem rocker lánynak,egy ilyen srácnál? Neki mindene a zene,öltözködés,koncertek,stílus.
Ez csak elméleti kérdés, ha bejönnék neki,természetesen szakítanék a baratommal.
20éves fiúról van szó
Nem túl kicsi, hanem túl hülye...:S
És nem csak a srácok piszkálják, lány vagyok
nem csaltam meg sosem...es nem tennék ilyet. (17.5 vagyok)
gyengeim a rockerek,es ez igazi kihivas lenne. de elotte szakitok a baratommal. már nem vagyok belé szerelmes,csak tisztelem
Látod, éretlen a gondolkodásod. Még nem vagy érett a szerelemre.
Majd ha felnőtt gondolkodásod lesz, rájössz, hogy a szerelem sokkal több, mint ideál, sokkal több, mint az hogy mit gondolunk ki illik hozzánk és sokkal több annál, hogy mások mit gondolnak.
Általában akik szerelmesek vagyunk, egyikünk sem az ideálunkkal van.
Aki a szőke hajúakra bukik, annak fekete felesége van, aki a magas férfiakat szereti, annak alacsony van.
A szerelem több, mint külsőség. De még kell neked kb 5-10 év, hogy ezt megértsd, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!