Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok nem akarnak egy fiútól semmit se akkor miért hallgatják el az okát?
Akinél eddig próbálkoztam, sose mondta meg hogy valójában miért nem akar eljönni velem korizni, bowlingozni, házibuliba stb.
A kifogás az h nem ér rá, fáradt, más programja van. De azt nem mondta hogy majd máskor vagy az hogy a köv. nap már jó.
Az egyértelmű hogy nem akar jönni, de a miértjét nem értem.
Főleg amikor régen tök normális volt most meg nem is beszél velem és nem tudom hogy miért.
Nem tetszek neki? nem jön be neki a stílusom? rossz dolgokat hallott rólam másoktól? Nem akar senkivel se kapcsolatot? más tetszik neki?
most jön majd a szokásos nem akar megbántani válasz...
unalmas...honnan veszi,hogy megbántana vele????
Pont mostanában volt egy kérdés, ahol meg azon voltak az emberek kiakadva, hogy miért mondta meg a lány,hogy nem tetszik neki a srác és még ő volt a bunkó.
Most akkor találjátok már ki mi a francot akartok.
Ha meg is bánt akkor kit érdekel ha amúgy meg nem haverom, nem szomszédom, alig látom.
Legalább tudom az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!