Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lányok nem akarnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok nem akarnak egy fiútól semmit se akkor miért hallgatják el az okát?

Figyelt kérdés

Akinél eddig próbálkoztam, sose mondta meg hogy valójában miért nem akar eljönni velem korizni, bowlingozni, házibuliba stb.

A kifogás az h nem ér rá, fáradt, más programja van. De azt nem mondta hogy majd máskor vagy az hogy a köv. nap már jó.

Az egyértelmű hogy nem akar jönni, de a miértjét nem értem.

Főleg amikor régen tök normális volt most meg nem is beszél velem és nem tudom hogy miért.

Nem tetszek neki? nem jön be neki a stílusom? rossz dolgokat hallott rólam másoktól? Nem akar senkivel se kapcsolatot? más tetszik neki?

2012. dec. 26. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akar megbántani. Inkább ez mint elküldjön, h bocs, nem jössz be, menj máshova.
2012. dec. 26. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem akarnak megbántani,nem akarnak veled bunkó lenni,ők maguk sem tudják...Furcsa teremtmény a nő néha...
2012. dec. 26. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:

most jön majd a szokásos nem akar megbántani válasz...

unalmas...honnan veszi,hogy megbántana vele????

2012. dec. 26. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert nem vettél neki ajándékot.
2012. dec. 26. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Pont mostanában volt egy kérdés, ahol meg azon voltak az emberek kiakadva, hogy miért mondta meg a lány,hogy nem tetszik neki a srác és még ő volt a bunkó.

Most akkor találjátok már ki mi a francot akartok.

2012. dec. 26. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha meg is bánt akkor kit érdekel ha amúgy meg nem haverom, nem szomszédom, alig látom.

Legalább tudom az okát.

2012. dec. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!