Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejön egy ilyen csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejön egy ilyen csaj?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami magas, kb 165 cm és van mit fogni rajtam, de nem vagyok túlsúlyos sem azért (60 kg). A hasam egész lapos, viszont a combom, fenekem husis. :)

80/C-s melltartót hordok, szóval a mellem viszonylag nagy.

2012. dec. 26. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az alakod jó de az arc nagyon sokat jelent nekem.
2012. dec. 26. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmi bajom nem lenne veled! Puszilgatnám a cicid és a combjaid közé dugnám a fejem!

F.

2012. dec. 26. 18:55
 13/13 anonim válasza:
én ha szerintem eggy nőnek a haja szeme arca legyen szép a többi meg már mellékes...de képet mutathatnál:) 20/F
2012. dec. 29. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!