Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek milyen ruhában szép egy lány és mienben gusztustalan? Lányok ti is írhattok!
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 17:22
11/19 anonim válasza:
nos, én a 14-15 éves korosztályon kinem állhatom a miniszoknyát, magassarkút, valahogy viccessé teszi őket ez a szerelés. bocs. egy érett, komoly nőn, viszont nagyon szeretem.
de általánosságba én inkább az egyszerűen is szexi csajokat szeretem. akik farmert, és szűkebb pólót vesznek fel, de azokban is nagyon szexin néznek ki. ő értük odavagyok.
22/F
12/19 anonim válasza:
Hogy gusztustalan lenne, azt csak akkor mondanám, ha koszos büdös ruhában lenne! Bármilyen tiszta ruha jó, stílustól függetlenül! Fiú vagyok.
13/19 anonim válasza:
17.59, szerintem téged a szar se kívánna barátnak. Legalábbis én biztos nem. Annál inkább a 18.28ast.
14/19 anonim válasza:
18:28-as vagyok. A 18:30-as Kedves Válaszolónak, köszönöm, hogy ilyen kedves! Már megérte válaszolni, még ha nem is Ő a kérdező! Még egyszer köszönöm!
15/19 anonim válasza:
én imádom amikor ilyen testre rásimoló ruhája van egyszerűen nem tudnék neki ellenálni.(már hogyha nem vagy duci)
16/19 anonim válasza:
17:59-s vok,hát sztem nem kellene lehurrogni,hidd el szeretnek engem a lányok,na nem nagyképűségből mondom,de
jól érzik magukat velem.De legalább sok csaj van,akik kirívóak.Vannak elvárásaim igen,egy nő legyen nőies egy pasi legyen elegáns,hangsúlyozza ki amilye előnyös,mint,pl:izmos akkor izompóló,feszülős nadrág
17/19 anonim válasza:
és az izompólóban mi az elegáns? és egy nő attól nőies mert k.rvának van kiöltözve? gondolkozz már...
18/19 A kérdező kommentje:
18:53
Nem vagyok duci:P
2009. aug. 25. 12:56
19/19 anonim válasza:
Majdnem mindegy, csak a színek legyenek ízlésesek, ne harsányak, és passzoljanak egymáshoz. Ne legyenek rajta strasszok, arany és ezüst díszek, csillivilli szirszarok meg bazi minták. De ezt nehéz magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!