Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mire indultok be jobban?
Figyelt kérdés
mire indultok be jobban? egy csaj mellére vagy fenekére? (lécci ne azt írd h attól függ h néz ki a csajnak a bla bla bla ...)és sok gyengéd puszi vagy smár ?2012. dec. 26. 00:14
11/19 anonim válasza:
Nagy csöcs, kicsi derék, és nagy segg, ez jön be öcsi, ez az amit szeretek. Nem érdekelnek a manökenek, nekem lapos ribancok nem kellenek.
12/19 anonim válasza:
Sugd a fulebe hogy "meg akarom kostolni a g.cidet" es onnantol a tenyeredbol fog enni... Vagy inkabb a fenekedbol:))
A lenyeg h: mikor eppen mire indulunk be..
13/19 anonim válasza:
A mellekre beindulok merettol fuggetlenul.Szoval igy azt hiszem a feneket kell mondanom... de inkabb megsem, a csipo helyesebb kifejezes lenne:)
14/19 anonim válasza:
Ez helyzet függő. De nekem a cickó. Csak ne legyen túl nagy :)
15/19 anonim válasza:
Fenék,ha hozzá dörgöli a csaj a rudomhoz(fel-le).A sok gyengéd puszi,valahogy a nyelves csóktól nem indulok be.
16/19 anonim válasza:
fenék, és nyelves.. vagy ha bekaphatom az ajkát. és ha már szóba jött a has..ne legyen lapos.. legyen ott valami... ha tudnátok milyen jó èrzés átkarolni a párotokat és simogatni a pociját (és nem a bordáját) ... a feneket is csak simizni szeretem.. markolni csak a bizonyos valami elott :D
17/19 anonim válasza:
puszik és egy szép feszes cicik aaah "B:O:OBS" nem nagy és gusztustalan "csöcs" ahogy itt már elhangzodott...
ha csak egyett, akkor puszik
18/19 anonim válasza:
Hát csak valahol látok egy lányt annak a feneke jön be jobban de szex közbe inkább a mellel törődök:)sok gyengéd puszi vagy smár ez attól függ milyen lelki állapozban vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!