Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit kover vagyok es nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit kover vagyok es nem is vagyok nagyon nepszeru de meghivtak egy nagy buliba, ahol sok csaj lesz, szerintetek van eselyem felszedni valakit?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok es az egyik legjobb haverom meghivott egy hazibuliba ahol olyan 60-70ember lesz, es nagyon sok csaj, es en meg soha nem voltam csajjal szoval remenykedem hogy most osszejohet valami, szerintetek sikerulhet?

2012. dec. 25. 03:55
1 2
 11/13 Vad Kati válasza:
Semmi gond, tudjuk ki Vad Kati ;) Kati is vagyok, vad is vagyok, ezért ez a név :) És sokan mondták, hogy iciripicirit hasonlítok is rá. :)
2012. dec. 25. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor minden rendben:-)
2012. dec. 25. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:
akárhogy is lesz ne féljél:D multkor egy csomó idôt ültem egy csaj mellet buliba és meg se mertem szólítani mert ennyire balf@sz vagyok... te ne legyél!!! összefog az jönni sok sikert
2012. dec. 26. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!