Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a kis mellű hölgyek sokkal intellektuálisabbak nagyobb keblekkel rendelkező társaiknál?
A hír igaz, jól hallottad: Paul Finch-nek akkora van, mint egy lónak! :):):)
Boldog Karit! :)
F24
Most jöttem rá,hogy igaz! De hogyan? elmondom...
úgy,hogy szilikon implantátum miatt nagyobb! Azok szerintem sík hülyék akik ilyentől lesznek nagy mellűek. Így simán igaz lehet. Nem szeretem az ilyen gagyi megoldásokat, köze nincs az igazihoz, és ők is szeretik becsapni a környezetüket, azt hiszik lesz olyan jó mint az igazi. Elég buták. MEg főleg azok csináltatják meg,akiknek önértékelési gondjaik vannak, illetve akiknak hat centis műkörmök is társulnak hozzá, majdnem olyan ribi rendszám mint a deréktetkó. Úgyhogy szerintem ezen a vonalon lehet gondolkodni. Eredeti nagymellű nőkről nem tudnám írni,hogy kevésbé intellektuálisak lennének, mert sokszor tapasztaltam,hogy okosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!